Smedjegatan 18, 13154 NACKA, tel: 08 - 7255480  www.arenamotion.se, info@arenamotion.se
 

Arena Motion & Rehab har nu flyttat till  Curanten i Sickla , Smedjegatan 18.

Vi är nu 14 st fysioterapeuter / sjukgymnaster på plats som arbetar inom många olika specialistområden, vi har även en naprapat och en massör och vi bor nu en trappa upp - välkomna! 


Vi rekommenderar och ser gärna att alla som vistas i våra lokaler bär munskydd - tack på förhand för att du visar hänsyn:)

Välkommen att boka tid. I menyraden under VÅRT TEAM, där finns kontaktuppgifter till respektive fysioterapeut / sjukgymnast , massör, naprapat  mejla: info@arenamotion.se eller ring: 08 - 725 54 80


 

Har du besvär, så hjälper  vi på  Arena Motion & Rehab dig med alla typer smärttillstånd, såsom skador i nacke / rygg, leder ( knä, axlar, höfter, fötter ) eller muskler. Vi ger dig snabb och effektiv behandling och vid behov rehabträning så att du snabbt kommer tillbaka till ett smärtfritt och aktivt liv:
 

- Vi arbetar med arbetsrelaterade besvär både belastningsrelaterade och stressrelaterade.
- Vi arbetar med idrottsskador på alla nivåer.
- Vi arbetar med rehabilitering efter ortopediska ingrepp av alla slag.

 

Vi har även specialister inom kvinnors hälsa, mental hälsa, äldres hälsa, lymfterapi och specialister inom lungmedicin , Covid - rehab.

Vi är alla mycket erfarna och välutbildade och vi arbetar med manuella tekniker, (mobiliseringar) såväl som akupunktur, stötvåg och laser samt träning i ett fullvärdigt rehabgym. 
Vi är 14 stycken legitimerade fysioterpeuter / sjukgymnaster med specialistkompetens. Alla fysioterpeuter arbetar på uppdrag av Region Stockholm och högkostnadskort och/eller frikort gäller. Vi tar även emot försäkringspatienter. Förutom ovanstående arbetar vi med: McKenzie, OMI, akupunktur, medicinsk laser, stötvåg, NMES


Utöver fysioterapeuter har vi en massör och en naprapat, hos dem gäller inte frikort eller högkostnadskort.

Vi håller öppet som vanligt för alla patienter. Bokade tider gäller oavsett ordinarie öppettider. Vi arbetar i munskydd och visir . Vi rekommenderar även dig som patient att för din egen och för vår säkerhets skull bära munskydd


Med hänvisning till beslut om skärpta allmäna råd så håller gymet stängt för träningskunder tills vidare.
 

VÄLKOMMEN!

Välkommen till oss på Arena Motion & Rehab i Curanten
Välkommen till oss på Arena Motion & Rehab i Curanten

Smedjegatan 18, 13154 NACKA, tel: 08 - 7255480  www.arenamotion.se, info@arenamotion.se